Zrće: Dok ga zaštitar nije povukao za uho, par se nije prestajao seksati

Radiosarajevo.ba
Zrće: Dok ga zaštitar nije povukao za uho, par se nije prestajao seksati
24sata.hr / Seks na Zrću
Usred dana, uz samu šetnicu i naočigled mnogih prolaznika, mladi se par u nedjelju prepustio strastima na Zrću ispred kluba Noa.

Nije ih omeo ni glasan smijeh svih koji su ih vidjeli, niti oštro i kvrgavo kamenje na kojemu su se dohvatili, prenosi 24sata.hr

"To je bilo oko 16 sati. Ljetujem tu godinama. Na sreću, ovo nije mjesto na koje dolaze roditelji s djecom, pa se niko nije šokirao. Nije svakodnevni prizor, ali toga ima baš dosta", rekao je prolaznik koji je postavio snimku turista u strastvenom klinču, koji možete pogledati ovdje.

Na kraj im je stao tek zaštitar iz kluba pred kojim su se seksali. Smireno se spustio do njih, mladića je nekoliko puta šutnuo u stražnjicu, ali on nije odustajao. Kad je shvatio da ne staju, zaštitar je zavodnika povukao za uho i lupio mu šamar.

"Tek su se tad odlijepili. Nisam baš očekivao da će ga vući za uši i lupati nogom, mislio sam da će ga mirno upozoriti. Ipak, samo ih je otjerao s plaže, nije zvao policiju", rekao je. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije