Zbog elitne prostitucije: Bosanka uhapšena dok je bila sa šestoricom Turaka

Radiosarajevo.ba
Zbog elitne prostitucije: Bosanka uhapšena dok je bila sa šestoricom Turaka
Instagram / Božana Vujinović

Božana Vujinović, Playboy zečica, porijeklom iz Banja Luke i manekenka Aleksandra Morača navodno su uhapšene u noći između utorka i srijede u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog prostitucije, piše Kurir.

Božana je međutim ove tvrdnje demantovala.

Kako Kurir navodi, one su, navodno, uhapšene u hotelskoj sobi dok su bile sa klijentima iz Turske.

"Vujinovićeva i Morača su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa djevojaka za noć sa Turcima bila je 500 eura po osobi", navodi Kurir pozivajući se na neimenovani izvor.

Božana Vujinović - undefined

Instagram: Božana Vujinović

"Hapšenje se dogodilo pred zabezeknutim gostima hotela, koji su u nevjerici posmatrali policajce kako odvode atraktivne djevojke. U početku im nije bilo jasno o čemu je riječ, a onda se pročulo da je u pitanju elitna prostitucija i da su ljepotice pružale seksualne usluge za novac", dodao je izvor.

Kako se navodi, Vujinović i Morača se već neko vrijeme nalaze na Crnogorskom primorju, o čemu govore i fotografije sa njihovih Instagram profila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije