Zatekli ih vatrogasci: Nakon jutarnjeg seksa Beograđani završili u lokvi krvi

Radiosarajevo.ba
Zatekli ih vatrogasci: Nakon jutarnjeg seksa Beograđani završili u lokvi krvi
Kada je u novembru u 6 ujutru stigao poziv medicinskim radnicima u Beogradu da hitno izađu na teren, jer je vremešna gospođa povrijeđena u sopstvenom krevetu, činilo se da sve djeluje kao laž.

Međutim, ljekari su se, kako su ispričali za Telegraf.rs, potpuno razuvjerili, budući da je u pitanju bila povreda zbog seksa.

"Poziv u 6 ujutru, ekipa dolazi na teren, a starija i vidno punačka gospođa leži gola na krevetu, ne može da se pomeri! Kaže nam "ja ovako ležim već sat vremena". Ona ne može da se pomeri jer joj se feder zabio u guzu", priča neobičnu intervenciju zdravstveni gradnik G. P.

Kako kaže, cijeli dušek na kojem je ležala bio je izdrpan, a muž je nemoćan sjedio pored. Medicinski radnici su odmah posumnjali da je po zlu pošao jutarnji seks.

Nespretan, ali ipak odlučan da pomogne supruzi u neprijatnoj situaciji, suprug je prokomentarisao:

"Ja sam rasijekao dušek, morao sam da isječem da vidim kakva je konstrukcija", pravdao se on zašto je probao da spasi ženu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije