Učenik za vrijeme nastave tinejdžerici žigosao slovo "U" na ruku

Radiosarajevo.ba
Učenik za vrijeme nastave tinejdžerici žigosao slovo "U" na ruku
FOTO: Zadarski list / Sve ovo dogodilo se dok su bili u razredu za vrijeme nastave

U zadarskoj Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi jučer je jedan učenik prvoga razreda srednje škole užarenim predmetom u obliku slova „U“ doslovno žigosao jednu školsku kolegicu i jednog kolegu, prenosi Index.hr.

Sve ovo dogodilo se dok su bili u razredu za vrijeme nastave, javlja Zadarski list.

Djevojka je dobila dvije opekotine na ruci, a mladić je opečen po vratu.

„Taj učenik je sjedio iza mene u klupi u razredu te mi je nekakvim vrućim predmetom pritisnuo desnu ruku i napravio mi opekotinu u obliku slova 'U'. Imam još jednu opekotinu na ruci jer me opekao više puta, te je isto tako opekao još jednog dečka koji je sjedio do mene u klupi. Nakon što me opekao rekao mi je 'Sad imaš tetovažu i možeš se hvaliti da si ustaša'“, rekla je 15-godišnjakinja, koja je u školu na sastanak s ravnateljem stigla s ocem.

Sve ovo dogodilo se dok su bili u razredu za vrijeme nastave - undefined

FOTO: Zadarski list: Sve ovo dogodilo se dok su bili u razredu za vrijeme nastave

Tinejdžerica kaže kako joj je rekao da je to napravio jer mu je mu je bilo dosadno te da mu je to zezancija.

„Isprva nisam smjela reći profesorici što se dogodilo jer mi je jedna cura iz razreda zaprijetila da će me ozlijediti i objesiti ako ikome kažem jer se to radi drukerima. No kad smo došli na sat tjelesnog odgoja, tamo sam bila u odjeći kratkih rukava i profesorica je primijetila kako imam opekotinu na ruci te me upitala što je bilo. Tada sam rekla što se dogodilo te nas je sve skupa poslala kod pedagoginje koja mi je namazala ruku i nazvala razrednicu“, ispričala je uplašena učenica koja je poslijepodne bila kod liječnice.

Rečeno joj je kako će joj trag ovog žigosanja ostati zauvijek na koži.

S tinejdžerkom je u školu došao i njezin otac Adem Shala, istaknuti član albanske zajednice u Zadru.

Mene čudi kako to da nitko iz škole nije zvao policiju ili Hitnu pomoć. Naime, riječ je o dvoje učenika koji su ozlijeđeni užarenim predmetom i kojima je rečeno da su ustaše. Imao sam već slučaj da je starija kći, koja je također išla u ovu školu, s nastave došla krvava kući te ni tada nitko nije zvao policiju ni Hitnu. Problem je u cijeloj školi. Zašto ne zovu Hitnu pomoć ili ne prijave policiji kad se dogode ovakve stvari? Ne razumijem što se događa u školi“, rekao je uzrujani otac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije