Vučić sa Dodikom postavio Badnjak u zgradu Predsjedništva Srbije

Radiosarajevo.ba
Vučić sa Dodikom postavio Badnjak u zgradu Predsjedništva Srbije
PrtScr / Dodik i Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić unio je badnjak u zgradu Generalnog sekretarijata predsjednika Republike na Andrićevom vencu.

Badnjak su zajedno sa predsjednikom Srbije unijeli gosti iz regiona među kojima su predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, predsjednik Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj Milorad Pupovac, predsjednik Demokratske partije Srba u Makedoniji i poslanik Sobranja Republike Makedonije Ivan Stoilković.

Službi koja je počela nešto poslije osam sati prisustvuju i predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Tu su i predsjedavajući i srpski predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić, predsjednik Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević i Goran Danilović također iz Crne Gore, javlja RTS.

Predsjednik Srbije se zahvalio prisutnima što su došli u Beograd da zajedno obilježe Badnji dan i čestitao Božić i Badnji dan Srbima na Kosovu.

Unošenje Badnjaka možete pogledati na OVOM linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije