Vjeroučitelj koji je veličao Ratka Mladića pušten iz pritvora

Radiosarajevo.ba
Vjeroučitelj koji je veličao Ratka Mladića pušten iz pritvora
Vjeroučitelj u osnovnoj školi Matija Gubec u Zagrebu Krešimir Bagarić pušten je iz danas iz pritovora.

Za Index je to potzvrdio glasnogovornik Županijskog suda koji  je kazao kako se sudac istrage odlučio za mjere opreza prema vjeroučitelju koji poziva na strijeljanje.

Kako je kazao, odluka o puštanju na slobodu donesena je jučer nakon što je DORH zatražio određivanje istražnog zatvora zbog mogućeg utjecaja na novopredložene svjedoke. No, sudac istrage odbio je ponovno pritvaranje Bagarića te mu odredio mjere opreze prema kojima ne smije kontaktirati učenike.

Vjeroučitelj u osnovnoj školi Matija Gubec u Zagrebu Krešimir Bagarić veličao je osuđenog ratnog zločinca za genocid Ratka Mladića na nastavi i govorio “kako je Mladić uradio ispravnu stvar kada je počinio zločine nad Bošnjacima”.

“Ispada da je đeneral bio u pravu. On je svoje zaštitio. Đeneral je bio u pravu za srpske interese. A mi imamo dudeke. Uz sve poštovanje prema dudekima. Može i učitelj biti lud ponekad”, rekao je tada Bagarić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije