Užas u Srbiji: Svezali muškarca, tukli ga, a onda tijelo bacili u Dunav

Radiosarajevo.ba
Užas u Srbiji: Svezali muškarca, tukli ga, a onda tijelo bacili u Dunav
Foto: Arhiv / Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe osumnjičene da su sa više udaraca usmrtili četrdesetjednogodišnjeg muškarca, nakon čega su njegovo tijelo bacili u Dunav, javljaju srbijanski mediji.

"Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo teško ubistvo, uhapšeni su M. M. (1967), S. K. (1982) i M. I. (1993). Osumnjičeni se terete da su oštećenog, koji je sa njima došao na Zemunski kej, skinuli i vezali za stub, a potom mu zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i tijelu, dok ga je osumnjičeni M. M. tukao metalnom šipkom po nogama i rukama", saopćeno je iz MUP-a Srbije.

Za tijelom ubijenog muškarca još uvijek se traga, a osumnjičeni M. M, S. K. i M. I. privedeni su Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Sumnjiče se da su kada je žrta pala u nesvijest i prestala davati znakove živote tijelo odvukli do vode i bacili u Dunav.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije