Upucana braća Vuksan i Vojo Marjanović, policija traga za Đorđem Markovićem

Radiosarajevo.ba
Upucana braća Vuksan i Vojo Marjanović, policija traga za Đorđem Markovićem
Braća Vuksan i Vojin Marjanović ranjeni su u pucnjavi koja se danas dogodila u Ulici Kralja Nikole kod Ekonomske škole 'Mirko Vešović' u Podgorici, saopšteno je CdM-u iz Uprave policije.

Njihov otac, koji je u trenutku pucnjave bio sa njima ispred hotela 'New Star', nije povrijeđen. Ranjeni se nalaze van životne opasnosti, izviještava CdM.

"U Urgentni centar primljena su dva muškarca mlađe životne dobi sa prostrijelnim ranama stopala. Pregleda ih više specijalista, nakon čega će se odlučiti da li će liječenje da nastave u bolničkim ili kućnim uslovima", kazao je CdM-u direktor Urgentnog centra Nermin Abdić.

Policija traga za Đorđem Markovićem, kojeg sumnjiče da je pucao u Marjanoviće.

Očevici za CdM pričaju da je Marković na Marjanoviće pucao iz kola, te da je nakon toga pobjegao.

Iz policije ističu da je motiv pucnjave svađa koju su imali Marković i Vojin Marjanović.

"Naime, upotrebi vatrenog oružja prethodila je svađa koja se dogodila u hotelu 'New Star' između Markovića i jednog od braće, Vojina Marjanovića. Tokom svađe, Marković je udario Vojina Marjanovića u glavu i zatim otišao iz hotela, da bi se ubrzo vratio i počeo da puca u pravcu braće i njihovog oca koji je u međuvremenu došao ispred hotela”, ističu u Upravi policije.

Ovo je druga pucnjava koja se u Podgorici dogodila u posljednjih 48 sati. Prije dva dana dvojica muškaraca ranjena su nakon kafanske svađe u naselju Stari aerodrom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije