Uoči predsjedničkih izbora: Milo Đukanović objavio plaću i imovinski karton

Radiosarajevo.ba
Uoči predsjedničkih izbora: Milo Đukanović objavio plaću i imovinski karton
EPA / Milo Đukanović
Milo Đukanović, kandidat Demokratske partije socijalista za predsjednika Crne Gore, mjesečno zarađuje 1.500 eura radeći kao savjetnik za ekonomsko-finansijske projekte u Kapital investu.

Njegova supruga Lidija je savjetnica za ljudske resurse u jednom privrednom društvu. Ona je prijavila da mjesečno zarađuje 867,67 eura.

Prema imovinskom kartonu na sajtu Agencije za sprječavanje korupcije, Đukanović ima stan od 187 kvadrata u Podgorici.

U Nikšiću ima pašnjake od 805 kvadrata i 440 kvadrata, kao i livadu od 243 kvadrata. Đukanović ima i  dvije "ruševine raznog objekta od 30 i 40 kvadrata". Đukanović ima 25 odsto akcija u Univerzitats, a vlasnik je Kapital investa.

Đukanovićeva supruga Lidija ima stan u Podgorici od 121 kvadrata koji je naslijedila. Lidija ima pomoćni objekat od 12 kvadrata, a naslijedila je i dvorište od 500 kvadrata.

Ima livadu od 167 kvadrata koju je naslijedila, kao i šumu od 2.411 kvadrata. Ima Audi A3, 2006. godište, koji je kupila na kredit. Oboje imaju vaučere u Euro fondu, u iznosu od po 3.370 eura.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije