Uhapšen ubica i objavljeni novi detalji zločina koji je zgrozio Balkan

Radiosarajevo.ba
Uhapšen ubica i objavljeni novi detalji zločina koji je zgrozio Balkan
Foto: Blic.rs / Ilustracija

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu u Srbiji, Davor P. (35) došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namjerom da opljačka ovog imućnog seoskog gazdu, a tamo je isprava zatekao tri žene - Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu, saznaje "Blic".

Srbija u šoku, policija traga za počiniocem četverostrukog ubistva

Policija je uhapsila Davora P. ( 35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mjestu.

Prema saznanjima Blica one su se suprotstavile pljačkašu, ali su mučki ubijene, a za njima i gazda Raja koji se, dok je ubica još bio na imenju, pojavio na traktoru u dvorištu.

Policija je, nakon 20 dana opsežne istrage, uspjela da riješi najteže ubistvo u Srbiji od početka godine i uhapsi četvorostrukog ubicu Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazmirovića i još tri žene.

Prema prvim informacijama, motiv svirepog zločina na salašu u Jabukovcu je pljačka.

Kako “Blic” saznaje, Davor P. je došao na imanje Kazmirovica znajući da u kući ima novca.

"On je ušao na salaš i kada je video da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz prijetnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokušavale na sve načine da ga spriječe. Iz pištolja ubio je sve tri žene. U trenutku kada je htio da napusti imanje na traktoru se pojavio Raja Kazmirovic i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice", dodaje izvor Blica.

Kako “Blic” saznaje, osumnjičenom za ubistvo određen je pritvor do 48 sati. nakon čega će biti priveden kod tužioca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije