Uhapšen Goran T.: Pijan tri puta silovao majku, a seks nudio i strini

Radiosarajevo.ba
Uhapšen Goran T.: Pijan tri puta silovao majku, a seks nudio i strini
P. Vujanac / RAS Srbija
Goran T. (29) iz lajkovačkog sela Vračević uhapšen je zbog sumnje da je u tri navrata silovao svoju majku (50).

Goran je, kako se saznaje, majku napastvovao u njihovoj porodičnoj kući u kojoj je u posljednje vrijeme živio sam, prenosi Blic.

Iz kuće se prethodno iselio njegov otac, koji je prešao u kuću jednog žitelja Vračevića kod kojeg je nadničio i koji mu je tu kuću ustupio. Sa mužem je u tu kuću prešla i njegova supruga, ali je povremeno odlazila da obiđe i provede vreme sinom za koga mještani pričaju da je krajnje problematičan.

"Goran nije radio nigde, a znao je da bude nezgodan kad popije. Zato je i njegov otac otišao od kuće i odveo suprugu sa sobom ali je ona, eto, dolazila kod sina. Srećom pa se Goranova sestra udala u Valjevo, ima svoju porodicu, a kod nje se nalazi i njen mlađi brat koji je krenuo u srednju školu", navode mještani, ali ističu da niko, zapravo, nije siguran šta se dogodilo među četiri zida skromne kuće, jer su čuli da je Goran sad u zatvor “odveden zbog droge”.

"Problem je u tome što su i majka i sin, najblaže rečeno, blago mentalno zaostali. Ona je dobrodušna, ali slabo razumije i snalazi se, tako da mnogi njene ranije priče da je sin tuče i napada nisu ozbiljno shvatali. S druge strane, ni Goran nije ni školovan ni otresit, a kada popije postajao je nesnosan i po porodicu i po komšiluk. Svaki dinar koji bi zaradio nadnicom je iste večeri trošio na alkohol, skupljao bi u kući društvo, onda bi pijani pravili haos, pa je kad se otrijezni zvao majku da dođe da pospremi, da mu da da jede, a onda bi se ona poslije žalila da je maltretira. Stalno smo joj govorili da ne odlazi kod njega", kažu mještani sela, dodajući da se porodica izdržava tako što majka prima malu socijalnu pomoć, dok njen muž održava dio imanja komšije u zamjenu za život u njegovoj kući.

Ta kuća u kojoj žive Goranovi otac i majka juče je bila zaključana. Prema našim saznanjima, Gorana je policiji prijavio otac, a onda je majka lajkovačkoj policiji dala iskaz u kojem je ispričala da ju je sin u periodu od decembra do februara, kada je odlazila kod njega, u tri navrata pijan silovao i tukao.

"Odmah nakon hapšenja, Goran T. je sproveden višem tužilaštvu u Valjevu i određen mu je pritvor do 30 dana. Njegova majka odvedena je i na ginekološke preglede, koji bi trebalo da potvrde navode o silovanju", navodi izvor iz istrage.

U svom dosijeu Goran T. ima i prijave za nekoliko krađa.

Protiv Gorana postoji prijava iz 2012. godine, koju je podnijela njegova rođena strina. Prema toj prijavi, on je strinu odveo u kuću, zaključao vrata, a onda joj tražio seksualni odnos. Starica koja je u 70. godini svog života, međutim, uspjela je da izađe iz kuće, a on je nije napastvovao jer je bio trešten pijan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije