Ubistvo u Podgorici: Milo Ilić je 40. žrtva rata "kavačkog" i "škaljarskog" klana

Radiosarajevo.ba
Ubistvo u Podgorici: Milo Ilić je 40. žrtva rata "kavačkog" i "škaljarskog" klana

Podgoričanin Milo Ilić (28) ubijen je u pucnjavi koja se danas u 16.30 časova dogodila u ulici Oktobarske revolucije, u blizini autobuske stanice u Podgorici.

Prema saznanjima CdM-a, Ilić je parkirao džip uz ulicu i pošao do kladionice. Kada se vraćao, prišao mu je momak sa kačketom i ispalio pet-šest hitaca u njega.

Ilić je onda ranjen krenuo da bježi, ali ga je ubica sustigao i ispalio još pet hitaca. Nakon toga je pobjegao.

Iz policije je saopšteno da je Ilić, shodno policijskim evidencijama, pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe. Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a ubijeni Ilić je navodno bio blizak "kavačkom klanu".

Stravične likvidacije, bombaški napadi sa teškim, pa i smrtnim posledicama redovna su pojava u obračunu dva najjača klana u Crnoj Gori "kavačkog" i "škaljarskog".

Njihov sukob traje već četiri godine, a do likvidacije Ilića odnio je 39 žrtava. Osim pripadnika tih kriminalnih klanova, ubijani su i članovi njihovih porodica i njihovi saradnici, ali i slučajne žrtve, koje su stradale samo zato što su se našli na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, piše Dan.

Sukob dva kotorska kriminalna klana počeo je u Crnoj Gori, uskoro se prenio i na region, a žrtvava rata kotorskih klanova bilo je i u drugim zemljama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije