U Splitu umro posjetitelj Ultra Europe festivala

Radiosarajevo.ba
U Splitu umro posjetitelj Ultra Europe festivala
Facebook / Ultra Split
U Splitu je preminuo jedan posjetitelj Ultra Europe festivala.

Tu informaciju je u razgovoru za Radio Dalmaciju potvrdio zamjenik direktora splitskog Kliničkog bolničkog centra Anton Marović.

''Radi se o muškoj osoba koja je dovedena jučer u zoru u KBC Split u komatoznom stanju. Reanimiran je, umro je u jedinici za intenzivno liječenje. Radi se o stranom državljaninu i daljnje radnje će biti poduzete preko patologije", rekao je Marović.

Nema elemenata kaznenog djela

"Jučer ujutro obaviješteni smo od strane bolnice da je strani državljanin zatražio liječničku pomoć na stadionu i isti je odveden u bolnicu te je nažalost naknadno preminuo. Obavijestili smo o događaju nadležno državno odvjetništvo koje je naložilo obavljanje obdukcije radi utvrđivanja uzroka smrti. Prema do sada utvrđenim činjenicama, nema elemenata kaznenog djela'', kazala je glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić.

To nije jedina nesreća, 23-godišnji strani državljanin pao je s nekoliko metara visine pri čemu je zadobio teške ozljede. Zaprimljen je u bolnicu s prijelomom kralježnice. Operiran je i izvan je životne opasnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije