U Šibeniku priveden mladić koji se dovodi u vezu s ubistvom majke

Fena
U Šibeniku priveden mladić koji se dovodi u vezu s ubistvom majke
Foto: Wikipedia / Ilustracija
Djelatnici Hitne medicinske pomoći javili su jučer ujutro policiji u Šibeniku da su u stanu  bezuspješno oživljavali 60-godišnju ženu koja je 20-tak minuta nakon njihova dolaska, nakon pokušavanja reanimacije, umrla u 10,15 sati. 

Ljekari su konstatirali "sumnjivu smrt", a policija je provela uviđaj kojim je upravljalo Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO).  Po nalogu zamjenika ŽDO-a tijelo 60-godišnje žene je nakon uviđaja prevezeno radi obdukcije na Odjel patologije šibenske Opće bolnice.

Policija u vezi s kaznenim djelom teškog ubistva 60-godišnje žene povezuje njezinog 28-godišnjeg sina, doznaje se.  Jučer popodne 28-godišnjak je priveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Neslužbeno se doznaje da mladić ima teški psihički poremećaj.

Kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog kaznenog djela je još u toku, navode iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije