U Beogradu teško ranio ljubavnicu sa četvero djece

Radiosarajevo.ba
U Beogradu teško ranio ljubavnicu sa četvero djece
Foto: Kurir / Pokušaj ubistva u Beogradu

Radnica pekare u Radničkoj ulici, u Beogradu, Gordana Kukolj (37) i Ahmo Huseinović (60), s kojim je navodno bila u ljubavnoj vezi, koji ju je upucao iz pištolja u petak oko podneva, a onda pokušao sebi oduzeti život - i dalje su u kritičnom stanju.

U Bariču, kako pišu srbijanski mediji, gdje Gordana živi sa suprugom i četvoro djece, zavladali su šok i nevjerica.

Ekipa novinara obišla je u subotu porodičnu kuću Kukolja u naselju Barič, nadomak Obrenovca. Gordanin suprug i majka bili su u Urgentnom centru kako bi se raspitali u kakvom je stanju. U kući su zatekli svekra i svekrvu, kao i djecu.

"Nemamo nikakav komentar! Nećemo ništa da pričamo, jer ne znamo zaista šta se desilo. Daće Bog da joj se stanje poboljša, jer to je sada najbitnije, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje", kratko je kazao Gordanin svekar.

Na 50 metara udaljenosti, nalazi se kuća Gordaninih roditelja. Njen otac, pak, nije želio da razgovara sa novinarima i da potvrdi i opovrgne navode o njenoj aferi sa napadačem.

Komšije i prijatelji su u šoku. Kažu da je Gordana bila vrijedna, dobra, prijatna žena. I da ne mogu vjerovati da je bila u vezi sa Huseinovićem.

Podsjetimo, pucnjava se dogodila u petak oko podneva u pekari "Dada", na Čukaričkoj padini, gdje je Gordana bila zaposlena. Huseinović je navodno već s vrata počeo da viče, a poslije kraće rasprave izvadio je pištolj i pucao u Gordanu. Zatim je sebi pucao u glavu. U pekaru su ubrzo stigli Gordanin suprug i Huseinovićev sin.

Navodno su Gordana i Huseinović bili u ljubavnoj vezi koja je trajala oko tri nedjelje. Njen muž, koji vozi kamion i često je odsutan od kuće, vjerovatno je za to saznao, pa su se njih troje čak našli i razgovarali o cijeloj situaciji. Gordana je htjela da se vrati suprugu i raskinula je kratku vezu sa Ahmom. On je očigledno teško podnio raskid i pokušavao je da kontaktira sa njom, pa se Gordana zbog toga požalila suprugu. Dan prije pucnjave joj je poslao poruku: "Ljubavi, u čemu je problem, šta nije u redu?"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije