Tragedija u porodici bivšeg predsjednika Srbija: Ubio se zet Borisa Tadića

Radiosarajevo.ba
Tragedija u porodici bivšeg predsjednika Srbija: Ubio se zet Borisa Tadića
FOTO: Arhiv / Boris Tadić

Miodrag R. (65), zet bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića, izvršio je samoubistvo u centru Beograda. Miodragovo beživotno tijelo pronađeno je u ponedeljak oko 13 sati kod Kule Nebojša u parkiranom automobilu "fiat 500", prenosi Informer.

Ovaj portal piše da je Miodrag R. pucao sebi u sljepoočnicu iz pištolja koji je bio u njegovom vlasništvu. Ekipa Hitne pomoći primila je poziv sa prijavom tragedije oko 13:20, ali su ljekari mogli samo da konstatuju smrt. Policija je nakon uviđaja prenijela tijelo na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Miodrag R. je, tvrde upućeni, navodno u posljednje vrijeme imao zdravstvenih problema i moguće je da se na samoubistvo odlučio zbog bolesti. Na drugoj strani, oni koji su ga poznavali pominju da je imao i određenih poslovnih problema. Miodrag R. bio je oženjen Vjerom Radović, jedinom sestrom bivšeg predsjednika Borisa Tadića.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije