Tragedija: Majka i brat ga pronašli mrtvog u garaži

Radiosarajevo.ba
Tragedija: Majka i brat ga pronašli mrtvog u garaži
Foto: RAS Srbija / Tragedija u Zemunu

Tijelo 18-godišnjeg M. T. pronađeno je jučer u garaži oko 16 sati u automobilu parkiranom pored porodične kuće u Ulica Burgerovih u Zemunu, piše Blic.rs.

Roditelji, izbezumljeni od šoka i bola, nemaju snage da izađu iz kuće zbog tragedije koja ih je zadesila. Komšije su također u šoku, a kako su kazali za Blic, prije tragedije uslijedila je agonija.

"M.T. je otišao na zabavu, sa društvom je, kao i svi njegovi vršnjaci proslavljao Novu godinu. U jednom trenutku je izašao, provozao se automobilom i od tada mu se izgubio svaki trag", ispričala je jedna od komšinica, čija su se djeca družila sa preminulim mladićem.

Prema njenim riječima, kada su roditelji jučer ujutro vidjeli da se mladić nije vratio kući, počeli su ga tražiti. U jednom trenutku, majka i brat su ušli u garažu i zatekli stravičani prizor. Odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali su doktori, nažalost, mogli samo konstatirati smrt nesretnog mladića.

Komšije tvrde da je M. T. bio dobar dečko, da nikada nije pravio probleme, niti se družio sa sumnjivim ljudima.

"Nikada nije pio, niti se drogirao. Volio je automobile. Iz hobija je popravljao automobile po komšiluku. Uvek je svima pomogao. On i njegovo društvo su često pravili zabave, organizovali su druženja, ali nikada nije bilo problema. Ne možemo ni pretpostaviti šta se dogodilo, ni shvatiti zašto", kazale su komšije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije