Težak incident u Crnoj Gori: Turistkinju u ambulanti pretukao suprug

Radiosarajevo.ba
Težak incident u Crnoj Gori: Turistkinju u ambulanti pretukao suprug
Twitter / Težak incident u Crnoj Gori: Turistkinju u ambulanti pretukao suprug

Turistkinja iz Sjedinjenih Američkih Država C. O. pretučena je u ambulanti Hitne pomoći u Plavu.

Prema pouzdanim informacijama koju prenose crnogorski mediji, nju je, najvjerovatnije, izudarao suprug D. S, a slučaj ispituju nadležni organi.

Incident s teškim posljedicama dogodio se 16. avgusta. Nesretna žena oporavlja se od povreda u beranskoj Opštoj bolnici.

Ekipa Hitne pomoći je tog dana dobila poziv da je ženi loše i oni su odmah otišli na označenu adresu i dovezli ženu u ambulantu.

„Kako mi je rečeno od osoba bliskih ovom slučaju, u ambulanti je pretučenoj ženi uključena terapija i ona je ostala sama u sobi za intervencije. Nakon nekoliko minuta u tu prostoriju je ušao njen suprug i krvnički je pretukao. Kad su ušli dežurni tehničari zatekli su je sa iščupanom infuzijom, svu krvavu i bez svijesti, te su u prvi mah pomislili da je mrtva“, pišu crnogorski mediji.

Nakon ponovo ukazane medicinske pomoći, žena je transportovana do Berana, gdje je hospitalizirana na urgentnom odjeljenju.

Iz policije u Plavu je rečeno da na tom slučaju radi kriminalistički sektor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije