Tenzije u Crnoj Gori: Više lica napalo mladića u Podgorici

cdm.me
Tenzije u Crnoj Gori: Više lica napalo mladića u Podgorici

Više za sada nepoznatih lica fizički je napalo mladića u naselju City kvart u Podgorici. Iz Uprave policije za CdM su kazali nezvanično da je policija zatekla oštećeno lice koje nema veće povrede.

"Trenutno se radi na slučaju", kazali su iz Uprave policije.

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak da kom se vidi da nepoznate osobe trče za mladićem bulevarom, a potom ga više njih udara rukama i nogama.

Iz Uprave policije takođe kazali da su u Donjoj Gorici pokušali da kamenuju kolonu automobila što je spriječeno brzom reakcijom policije. Jedno lice dovedeno na informativni razgovor.

Na Zabjelu je takođe više lica pokušalo da kamenuje kolonu vozila, što je takođe spriječeno. Dio lica se udaljilo, a pet lica je dovedeno na informativi razgovor u službene prostorije CB Podgorica.

Svi incidenti mogu se povezati s tenzijama u ovoj državi nakon izglasavanja Zakona o slobodi vjeroispovjesti koji je na ulice izveo pristalice Srpske pravoslavne crkve (SPC), a u ponedjeljak su u Podgorici brojni građani slavili bronzanu medalju crnogorskih vaterpolista na Europskom prvenstvu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije