Srbija / Košarkašica teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći kod Novog Sada

18. 11. 2019. u 16:21:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Strašne vijesti nam stižu iz Vojvodine.

U saobraćajnoj nesreći na putu između Sremskih Karlovaca i Banstola teško je povrijeđena mlada srbijanska košarkašica Iva Šicar.

Članica kluba "021" iz Novog Sada krenula je u ponedjeljak ujutro na trening svojim automobilom nad kojim je u jednom trenutku izgubila kontrolu i sletjela s puta.

Auto je uletio u gradilište brze pruge Beograd - Novi Sad, a zaustavilo se tek kada je udarilo u kamion u kome se nalazio 65-godišnji muškarac koji je zadobio lakše povrede tom prilikom.

Prednji dio njenog automobila je bio uništen i potpuno smrskan tako da su vatrogasci morali da ga sijeku kako bi povrijeđenu djevojku izvadili iz vozila, prenose "Novosti".

Iva Šicar je zadobila brojne teške povrede i hitno je prevezena u Urgentni centar u Novom Sadu, ali na svu sreću nije životno ugrožena. Ona je ostala na bolničkom liječenju zbog povreda glave i desne potkoljenice.

Povrijeđeni muškarac je zadobio povrede desnog kuka i nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru pušten je na kućno liječenje.

Talentovana košarkašica je rođena 2001. godine je ovog leta zajedno sa sestrom Larom prešla iz Šapca u "021" iz Novog Sada, a prethodno je bila članica Titela i Belegiša.

 

NEMA KOMENTARA