Pjevačice, glumice, starlete i voditeljice koje su radile za makroa Maksimovića

Radiosarajevo.ba
Pjevačice, glumice, starlete i voditeljice koje su radile za makroa Maksimovića
Foto: Portal Espreso / Srbijanski makro Mihajlo Maksimović

Srbijanski portal Kurir je objavio imena i prezimena pojedinih žena koje su bile dio elitne prostitucije čiji je ključni organizator bio Mihajlo Maksimović.

Među njima su glumice, pjevačice, televizijske voditeljice i učesnice reality emisija.

Ovaj portal je Maksimovića opisao kao najvećim makroom u regionu podsjetivši da je krajem februara ove godine uhapšen na beogradskom aerodromu Nikola Tesla.

U Beogradu uhapšen glavni srbijanski svodnik: Cijela estrada u panici

Prilikom hapšenja je pronađen spisak, cjenovnik usluga i profesionalne fotografije žena koje su se bavile elitnom prostitucijom.

Prema navodima Kurira, usluge elitne prostitucije su koristile brojne javne ličnosti - sportaši, uglavnom fudbaleri, političari i biznismeni.

Kako je uhapšen najpoznatiji srbijanski makro

Na spisku se nalazi učesnica Farme Dušica Grabović i učesnica Zadruge Mina Vrbaški za koju je javnost prvi put čula nakon njene afere s pjevačem Šakom Polumentom.

Reality zvijezda Anđela Mitkovski, modna kreatorka Nataša Šavija, starleta Božana Vujinović su bile među djevojkama koje su se bavile elitnom prostitucijom.

Kao djevojke za čije je seksualne usluge Maksimović naplaćivao velike novčane iznose, Kurir navodi učesnice Zadruge - manekenku Sanju Stanković i Anu Korać.

"Javna je tajna da su telo prodavale i pevačica K. O., koja se više puta udavala, M. B., koja se nedavno ostvarila kao majka, kao i T. T., poznata po učešću u jednom muzičkom takmičenju. Najstarijim zanatom bavi se i E. A., pevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu", objasnio je sagovornik portala Kurir.

Tvrdi da su na spisku i mlade glumice J. G., K. R. i S. R.

"Tu su svakako i voditeljke, a najpoznatije među njima su S. O. i I. Š." naglasio je njihov izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije