Muž negira nasilje nad Natašom Bekvalac: Modrice zadobila na masaži

Radiosarajevo.ba
Muž negira nasilje nad Natašom Bekvalac: Modrice zadobila na masaži
Blic / Fotografije povrede brutalno pretučene Nataše Bekvalac
U današnjem izdanju beogradskog "Blica", objavljene su fotografije na kojima se jasno vide povrede brutalno pretučene srbijanske pop pjevačice Nataše Bekvalac.

Njen suprug Luka Lazukić, koji joj je i nanio povrede, kazao je kako on nije  pretukao suprugu te ju je optužio da je izmislila napad, piše Blic.

Lazukić je rekao kako je pjevačica "povrede koje se vide na njenom licu zadobila na masaži".

Podsjećamo, u noću između petka i subote oko 4.30 sati došlo je do fizičkog sukoba između Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića u njihovoj kući na Dedinju.

Navodi se, da je pjevačica oko 11.15 došla u Urgentni centar i ljekarima je rekla da ju je muž tukao.

Poslije toga je ona je razgovarala s dežurnim policajcem koji joj je rekao da poslije pregleda treba da donese povredni list i da nasilje prijavi policiji, što je i učinila.

Ciklični krug nasilja nad ženama

Nakon nekoliko sati potrage za Lazukićem on priveden i nalazi se na saslušanju.

Nataša je riješila da nakon prebijanja stavi tačku na brak s Lukom, za koga je vjerovala da je čovjek njenog života. Pjevačica će tražiti i potpuno starateljstvo nad kćerkicom Katjom.

Šta mogu poduzeti žrtve nasilja u porodici

Za nasilje u porodici u Srbiji su zaprijećene kazne od tri meseca do tri godine zatvora, a u slučaju da su nastupile teške tjelesne povrede kazne su i do deset godina zatvora.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije