Snimak zgrozio Balkan: Divljački i bez milosti udario djevojku nasred ulice

Radiosarajevo.ba
Snimak zgrozio Balkan: Divljački i bez milosti udario djevojku nasred ulice

Snimak nasilja nad ženom usred dana na ulici u Novom Sadu u susjednoj Srbiji pojavio se na društvenim mrežama i izazvao bijes mnogih u regionu.

Naime, na snimku objavljenom na Twitteru vide se muškarac i žena kako se, pretpostavlja se, raspravljaju. Dok ona ide unazad i pokušava rukama da se zaštiti, muškarac joj se polako približava.

U narednom trenutku on ju jako udara šakom u glavu...

"Novi Sad. Ovako počinje. A završava se po hronikama. Konkretan primer divljačkog nasilja nad ženom. Konkretan primer šutnje svih i očevidaca i žrtve, sve zbog straha od posljedica. Ne ćutite. I najbitnije jednom kada dobijete šamar, ne, neće biti bolje, svaki sljedeći put sve gore", stoji u opisu ovoga videa o kojem pišu svi mediji u Srbiji.

Prema posljednjim informacijama, policija u Novom Sadu je privela u nedjelju mladića (28) koji je akter ovoga zastrašujućeg snimka.

Njemu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska djevojci kao i komunikacija s njom.

Kako Kurir saznaje, njih dvoje su se posvađali zbog raskida, te je "muškarac" odlučio se problem riješiti nasiljem nad djevojkom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije