Snimak pucnjave: Na sina biznismena ispaljeni hici iz automobila

Radiosarajevo.ba
Snimak pucnjave: Na sina biznismena ispaljeni hici iz automobila
Printscreen / Snimak pucnjave: Na sina biznismena ispaljeni hici iz automobila

Video nadzor u Novom Pazaru uhvatilo je trenutak kada je u četvrtak oko 14.30 sati više hitaca ispaljeno na Amina S., sina novopazarskog biznismena.

Za napadačem Emirom H. policija intenzivno traga. Prema prvim informacijama, razlog obračuna su stari dugovi iz prošlosti.

Na snimku se vidi kako napadač pravi polukružno skretanje, zaustavlja se pored Almina S. i ispaljuje nekoliko hitaca kroz prozor automobila.

Tom prilikom je Amin S. navodno pogođen u nogu, iznad koljena, a Emir H. se daje u bjekstvo, piše Sandžakpress.

Amin S. je, prema riječima očevidaca, izašao iz automobila s prostrelnom ranom u nozi tražeći pomoć od prolaznika. U tom trenutku nailazi njegov brat Emir, koji se nalazio u blizini, vraća brata u automobil i brzo ga odvozi u bolnicu.

Amin S. je odmah primljen na hiruškom odjeljenju, još je u bolnici, a zrno od metka, kažu prisutni, još se nalazi u njegovoj nozi. Na sreću, nije životno ugrožen, kažu članovi njegove porodice.

Prema riječima očevidaca u automobilu sa Emirom H. se jučer nalazila još jedna osoba. Neki od prisutnih kažu da je sa njim bio njegov otac.

Pogledajte snimak: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije