Slijepi putnik prekriven katranom pronađen u vozu u Karlovcu

Radiosarajevo.ba
Slijepi putnik prekriven katranom pronađen u vozu u Karlovcu
Hina / Index.hr
Neindentificirani muškarac za kojeg se nagađa da je stranac, pronađen je sav oblijepljen katranom u teretnog vagona na karlovačkom Željezničkom kolodvoru te je prevezen u bolnicu.

U Ogulinu je također u vagonima koji su prevozili katran, uočeno nekoliko osoba, potvrđeno je Hini u karlovačkoj Policijskoj upravi.

Za sada nije službeno potvrđeno je li riječ o stranim migrantima, niti da su se oni u Ogulinu razbježali, pa da se za njima traga. Glasnogovornica karlovačke PU Andrea Lenard rekla je Hini kako su i oni nađeni u teretnim vagonima s katranom te da traje postupanje oko utvrđivanja ko su i odakle su.

Od direktora karlovačke bolnice Ervina Jančića doznaje se da se u bolnici pruža pomoć nepoznatom muškarcu. Za sada se čini da nema ozljede te da je u dobrom općem stanju, ali da mu je tijelo prekriveno katranom, pa traje zahtjevna obrada, odnosno čišćenje pacijenta za prijam i detaljniju dijagnostiku, dodao je.

"Mi radimo svoj posao, policija odrađuje svoj posao utvrđivanja identiteta, jer mi pacijenta za sada vodimo kao 'muška osoba bez imena', a ne možemo s nekom sigurnošću procijeniti ni njegovu dob. Zbog nekih činjenica smatramo da je riječ o strancu koji ne govori ni hrvatski, ni engleski ili njemački jezik, teško komuniciramo, a pacijent ostavlja dojam da ne razumije ni grupu arapskih jezika, koje zna naš liječnik Mohamed Katte", rekao je Jančić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije