Šibenčanin pokušao oteti bivšu djevojku, njena majka je sve spriječila

Radiosarajevo.ba
Šibenčanin pokušao oteti bivšu djevojku, njena majka je sve spriječila
sibenikIn / Policija u Šibeniku

Zbog sumnji da je počinio krivična djela prijetnji, nametljivog ponašanja i protupravnog oduzimanja slobode prema svojoj bivšoj 29-godišnjoj djevojci, u pritvoru je završio 25-godišnji mladić iz Šibenika.

Kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj postaji Šibenik utvrđeno je da je 25-godišnjak unatrag mjesec i po dana, nakon  prekida ljubavne veze, u više navrata osobno, preko telefona i slanjem SMS poruka, ozbiljno prijetio bivšoj djevojci, te je uhodio, prenosi Jutarnji.hr.

Prije nekoliko dana u središtu Šibenika, mladić je nju sačekao na cesti i nasilno je ugurao u svoj automobil u namjeri da je odveze u nepoznatom pravcu. Međutim, naposljetku je odustao od toga, a zbog nailaska majke 29-godišnje djevojke.

U Policijskoj postaji Šibenik je provedeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju, nametljivo ponašanje i protupravno oduzimanje slobode na štetu 29-godišnjakinje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije