Nije prvi put napao: Protiv manijaka iz tramvaja podignute još dvije prijave

Radiosarajevo.ba
Nije prvi put napao: Protiv manijaka iz tramvaja podignute još dvije prijave
Policijska uprava Starog grada proslijedila je danas još dvije krivične prijave Prvom osnovnom tužilaštvu protiv I. M. (37) koji je nedavno u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloljetnicu.
Horor u Beogradu: Manijak u tramvaju napao djevojčicu, niko od putnika ne reaguje 

Krivičnim prijavama njemu se na teret stavlja uznemiravanje jedne maloljetne i jedne punoljetne osobe, precizirala je za Tanjug  glasnogovornica Tužilaštva Aleskandra Ðenadić.

Povodom ovih krivičnih prijava I.M. će ponovo biti saslušan, kada se za to steknu uslovi, pošto je nakon prvog saslušanja stalno izražavao zahvalnost "bogu", pa tužilaštvo naložilo da se obavi neuropsihijatrijsko vještačenje njegove uračunljivosti.

I.M. se nalazi u pritvoru koji mu je određen zbog opasnosti da će uticati na svjedoke i da bi mogao da ponovi krivično djelo.

Uhapšen je nakon što je snimak zabilježen kamerom u tramvaju na kojem se vidi kako uznemirava djevojčicu, pojavio na u Facebook grupi Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva.

Na snimku se jasno vidi kako on nasrće na djevojčicu, a ona se brani. U jednom trenutku ju je priljubio na staklo i počeo da je dodiruje svuda po tijelu.

Niko od prisutnih nije priskočio u pomoć djevojčici, niti obavijestio vozača tramvaja ili pozvao policiju. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Uživo iz BG tramvaja i buseva (@uzivoizprevoza) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije