Požar na porodičnoj kući: Sumnja se da je nekoliko osoba ostalo u vatri

Radiosarajevo.ba
Požar na porodičnoj kući: Sumnja se da je nekoliko osoba ostalo u vatri
Arhiv / Ilustracija
Velika akcija gašenja požara i spašavanja provodi se od jutros u Vinkovcima, gdje je izbio veliki požar na jednoj porodičnoj kući u ulici H. V. Hrvatinića.

Dok se vatrogasci bore s vatrenom stihijom, stigli su i prvi detalji ovog slučaja, te se sumnja da bi ovaj požar mogao imati stravične posljedice jer, kako prenosi portal Index.hr, sumnja se da se u kući nalazi nekoliko osoba. Ipak, policijski službenici još uvijek nisu mogli potvrditi informacije da bi ovaj požar mogao izazvati veliku tragediju, jer takvo nešto nije moguće dok se požar ne ugasi.

Navodno, nekoliko osoba je smrtno stradalo, a ima i povrijeđenih u ovom strašnom požaru u Vinkovcima, a prema saznanjima Indexa policija strahuje da su se u trenutku požara u ući nalazile tri osobe starije životne dobi.

"Nakon gašenja požara, kada se ispune svi sigurnosni uvjeti, uslijedit će uviđaj, po čijem okončanju ćemo obavijestiti javnost o utvrđenom okolnostima", dodali su iz policije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije