Pet godina od tragične smrti prelijepe glumice Dolores Lambaša

Radiosarajevo.ba
Pet godina od tragične smrti prelijepe glumice Dolores Lambaša
Facebook / Sutra će se navršiti pet godina od tragične smrti mlade i talentirane Dolores Lambaše

Danas se navršilo pet godina od tragične smrti mlade i talentirane Dolores Lambaše. Harizmatična, lijepa, mlada, ambiciozna i talentirana. Imala je Dolores još puno toga dati i napraviti, piše 100posto.hr.

Iako mlada, uvijek je pokušavala izgledati starije, noseći glamurozne kapute, kostime, torbice, uvijek birajući uz sebe nešto starije partnere. Mlada djevojka na javnoj se sceni pojavila u prvom redu u tabloidima, kao djevojka legendarnog Ive Gregurevića. Vjerojatno najveći hrvatski glumac danas volio je mladu Dolores, a bila je i ona posvećena vezi, koja je potrajala pet godina. Vezala ih je ljubav prema glumi. Ostvarila se u malo vremena koje je imala u televizijskim serijama, ulogama kao što su "Ruža vjetrova", "Najbolje godine" itd.  Osim toga, odigrala je uloge i u filmovima "Tumor", "Vjerujem u anđele", "Pravo čudo".

U periodu snimanja filma 'Vjerujem u anđele' Dolores je bila u vezi s Franom Lasićem, provela je s njim dvije godine veze. Pretpostavljalo se da su se čak i zaručili, no prekinuli su do premijere spomenutog filma. U periodu nakon prekida, uplovila je u vezu s Josipom Dikanom Radeljakom, i to je bila njena posljednja veza... Prekid su objavili 2013., i sve je prošlo mirno, bez previše izjava i eksponiranja. Nekoliko mjeseci kasnije, Dolores će tragično skončati u saobraćajnoj nesreći. 

Prije četiri godine Silvana Menđušić napravila je dokumentarac o glumici, "Naslovnica". Rekla je tada da bi još 'toliko toga trebala napraviti, vidjeti'.

Bila je zaista upečatljiva pojava. Lijepa, rasna, u isto vrijeme sitna, odjevena znatno zrelije nego njezine ostale vršnjakinje. Ostavljala je dojam na svoju okolinu. Odrasla je u Šibeniku i Mediteran je bio utkan u njezinu pojavu. 

Kada je prije pet godina tragično poginula na autocesti A3, imala je svega 32 godine. Njezina smrt potresla je sve kolege, javnu scenu u Hrvatskoj, a teško je sve podnio glumac Stojan Matavulj koji je vozio automobil u toj strašnoj prometnoj nesreći. Tragedija je slomila srce brojnih kolega, prijatelja i porodice  Dolores Lambaše, piše 100posto.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije