Ovo su sestre koje su stradale u stravičnom udesu kod Novog Sada

Radiosarajevo.ba
Ovo su sestre koje su stradale u stravičnom udesu kod Novog Sada
Foto: Kurir / eška saobraćajna nesreća kod Kaćke petlje

U udesu koji se dogodio danas Na Zrenjaninskom putu kod Kaća, nadomak Novog Sada, kada su se sudarili "opel meriva" i "alfa romeo", život su izgubile tri osobe, dok jedna teže povrijeđena, a dodatnu težinu već strašnoj situaciji donijela je spoznaja da su među stradalima i dvije sestre.

Teška saobraćajna nesreća kod Kaćke petlje: Tri žene poginule 

Stravične fotografije s mjesta nesreće u kojoj su poginule tri žene

Dobrila Milić (27) i Vida Milić (21) bile su putnice u "alfa romeu" kojim je upravljao Nebojša Aleksić (27). Za volanom "opel merive" bila je Ljiljana Matić (62). 

Dobrila Milić (27) i Vida Milić (21) - undefinedFoto: Facebook: Dobrila Milić (27) i Vida Milić (21)

Uprkos brzoj reakciji Hitne pomoći, nada je ostala samo za Aleksića koji je sa teškim povredama prevezen u KC Vojvodina.

"Muškarac (27) je u svesnom stanju i sa teškim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar", rekli su za "Blic" u Hitnoj pomoći. 

Glasnogovornik Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević objasnio je za Blic da je A. N. (27) primljen u Urgentni centar sa teškim politraumatskim povredama i on je poslije kompletne dijagnostike i ukazane medicinske pomoći smješten na Odjeljenje anestezije i intenzivne terapije radi daljeg praćenja. Pacijent je trenutno hemodinamski stabilan i pod stalnim nadzorom ljekara.

Nasred puta ostali su dijelovi koji svjedoče o težini saobraćajne nesreće koja se odvila danas oko podneva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije