Otkriveno ko ih je angažirao: Splitski huligani "propjevali" u Beogradu

Radiosarajevo.ba
Otkriveno ko ih je angažirao: Splitski huligani "propjevali" u Beogradu
Jedan od hrvatskih huligana navodno je na fotografijama iz novina prepoznao i razotkrio naručitelja nereda na utakmici Partizana i Crvene zvezde.

Taj je čovjek u jednom zagrebačkom hotelu dogovarao angažman splitskih huligana/MMA boraca u sukobu zaraćenih klanova navijača Partizana...

Srpski mediji navode kako su hrvatski huligani/plaćenici, koji su na utakmici Partizana i Crvene zvezde uhapšeni nakon krvavih nereda na tribinama, napokon progovorili u istražnom zatvoru u Beogradu.

Hulihani_Huliganizam_Partizan_Zvijezda_Neredi_Beograd_AA2.jpg - undefined

FOTO: AA

Dnevnik Večernje novosti neslužbeno doznaju kako je jedan od uhapšenih Hrvata odlučio "propjevati" i kako intenzivno pomaže u istrazi.Nije jasno je li se "slomio" ili sve to čini kako bi si ublažio zatvorsku kaznu...

Dotični je splitski plaćenik, prema pisanju Večernjih novosti, na fotografijama iz novina prepoznao i identificirao naručitelja, tj. osobu koja ih je angažirala i za "odrađivanje posla" na tribini platila 10.000 eura! 

Navodno se radi o policiji dobro poznatom i vrlo utjecajnom šefu srpskog, ali i crnogorskog podzemlja Filipu Koraću.

Hulihani_Huliganizam_Partizan_Zvijezda_Neredi_Beograd_AA5.jpg - undefined

FOTO: AA

Srpska policija polako ali sigurno slaže kockice cijelog događaja koji je, barem se sada tako čini, puno zamršeniji.

Prema pisanju Večernjih novosti, u ovom se slučaju kroz zaraćene klanove navijača Partizana obračunava nekoliko različitih kriminalnih klanova. Naime, nakon što je sukob kulminirao sredinom decembra na tribinama, uslijedilo je nekoliko nerazjašnjenih ubistava, a sva se povezuju s obračunom u srpsko-crnogorskom podzemlju.

Korać je inače odmah poslije krvavog obračuna na derbiju Partizana i Zvezde osumnjičen za organiziranje pobune na južnoj tribini, ali je ubrzo sam demantirao takve glasine.

Međutim, dok se sve ne razjasni, šestorica Splićana i dalje su razdvojeni u beogradskom Centralnom zatvoru - Alcatrazu, te im prijeti i do 12 godina zatvora.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije