Ostavljeni pas luta plažama u Dobrim Vodama, traži vlasnike koji su se vratili u BiH

Radiosarajevo.ba
Ostavljeni pas luta plažama u Dobrim Vodama, traži vlasnike koji su se vratili u BiH
Facebook / Ostavljeni pas luta plažama u Dobrim Vodama, traži vlasnike koji su se vratili u BiH

Na društvenom mreži Facebook u posljednja 24 sata među brojnim korisnicima iz Bosne i Hercegovine i regiona, dijeli se interesantna priča o ostavljenom psu na plaži u Dobrim Vodama, čiji su vlasnici otišli nazad kući s ljetovanja u ovom crnogorskom gradu. 

Priča počinje tako da su vlasnici psića tražili nekoliko dana u ovom mjestu, a kada ga nisu pronašli, vratili su se u Bosnu i Hercegovinu.

U međuvremenu, pas se vratio na plažu i sada sjedi na mjestu na kojem su tokom ljetovanja bili njegovi vlasnici.

Ostavljeni pas luta plažama u Dobrim Vodama, traži vlasnike koji su se vratili u BiH - undefined

Facebook: Ostavljeni pas luta plažama u Dobrim Vodama, traži vlasnike koji su se vratili u BiH

"Ovaj mali slatki pas luta po plaži Veliki Pijesak, u mestu Dobre Vode, Crna Gora. Ima divnu belu kožnu ogrlicu, vidi se da je izgubljen, čopor lokalnih lutalica ga ne prihvata on spava po ležaljkama, verovatno naučen da ne spava na zemlji. Čuvari plaže kažu da su takvog psa tražili ljudi iz Bosne koji su bili tu na odmoru ali pas tad nije bio na plaži. Ako neko može da pomogne nekako da se maleni ili malena, nisam uspela da vidim pol, vrati svojima ili nekako da se udomi, bilo bi divno! Ja pokušavam, molim Boga da ga neko zavoli i povede sa sobom ako ga njegovi ne nađu", navodi se u objavi Vesne Skodrić, koja je prva informirala o ostavljenom psu. 

Svi oni koji prepoznaju psa i možda imamo neko rješenje, mogu se javiti Vesni na OVAJ profil. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije