Objavljen i snimak: Pijani profesor nokautiran na maturalnoj večeri u Hrvatskoj

Radiosarajevo.ba
Objavljen i snimak: Pijani profesor nokautiran na maturalnoj večeri u Hrvatskoj
Foto: Epodravina.hr / Haos na zabavi
Vijest o burnoj maturalnoj zabavi u koprivničkom hotelu Podravina jučer je obišla Hrvatsku, ali i regiju, a sada se pojavio video trenutka o kojemu svi pričaju – udarca šakom koji je profesor dobio od učenika.

Video, koji je objavio portal ePodravina.hr,  prikazuje nekoliko trenutaka prije incidenta i ples učenika, a vidi se i profesor koji je među njima bez majice. Odjednom kroz gužvu u njegovo lice dolijeće šaka, nakon koje on pada na pod, a učenika koji je uputio udarac smiruju njegove kolege.

Podsjetimo, jedan od profesora škole Obrtničke škole dobio je šakom u glavu na maturalnoj zabavi, a udarac mu je zadao jedan od učenika.

"Profesor si je popio i počeo je skidati majicu. Već je nekoliko puta pao prije toga zbog alkohola. Učenici su to krenuli snimati, a njega je to razljutilo i gurnuo je jednog učenika, al' on nije čak ni pao, malo je zateturao. Onda je učenik njemu odlučio vratiti pa ga je udario šakom. To se dogodilo unutra, a nakon toga su se učenici međusobno vani potukli, dok je ozljeđeni profesor krvav sjedio na klupi i čekao hitnu pomoć. Jedva da je bio pri svijesti s obzirom na to koliko je pijan bio", doznalo se od osoba koje su svjedočile događaju.

Pozvana je hitna pomoć i policija, a, navodno, nastavnik je imao i veću količinu alkohola u krvi.

Dražen Laljek, glasnogovornik PU Koprivničko-križevačke, potvrdio je kako je zaprimljena dojava i da je jedna osoba ozljeđena, a u toku je i kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznati detalji. Zlatko Martić, direktor Obrtničke škole u Koprivnici je rekao da je do njega došla informacija o nemilom događaju.

"Načuo sam, no ništa ne mogu potvrditi jer službena informacija do mene nije došla. Kad bude, mogu samo reći da će škola postupiti u skladu s Pravilnikom škole", kazao nam je kratko ravnatelj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije