Novi vlasnik TV Prva ukinuo posljednju Ivanovićevu emisiju

Radiosarajevo.ba
Novi vlasnik TV Prva ukinuo posljednju Ivanovićevu emisiju
Foto: Screenshot / Ivan Ivanović

Voditelj Ivan Ivanović sinoć je istaknuo kako je novi vlasnik TV Prva skinuo sa programa njegovu posljednju humanitarnu epizodu emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Ivanović je na Twittteru napisao da je vlasnik TV Prva to učinio zbog toga što je nezadovoljan objašnjenjem njegovog odlaska sa te televizije.

"Ovo je najbolji dokaz da je moja odluka ispravna", napisao je između ostalog Ivanović.

Potom je objavio videoprilog na kojem se vidi objašnjenje zbog čega je otišao, a to je oduševilo građane Srbije i kompletan region.

"Kako je u svojoj poslednjoj emisiji gospodin Ivanović izneo neistine, uvrede i kritike na račun rada kuće u kojoj je izgradio svoju karijeru, Prva televizija je odlučila da takvo nedolično ponašanje sankcioniše", dio je saopćenja koje je objavila Prva TV.

"Ova poruka je prije svega upućena vama. Vaše slobode su ograničene, a vaše istine su iskrivljene. Ono što gledate i slušate, to prosto nije to. Prodajom Prve i posljednji prozorčić na nacionalnim frekvencijama kroz koji ste mogli malo da progledate je zatvoren i na njega je spuštena roletna", rekao je između ostalog Ivanović.

Kompletno obraćanje Ivanovića pogledajte u videoprilogu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije