Novi detalji o tragičnoj nesreći u Hrvatskoj: Pronađena studentska iskaznica djevojke

Radiosarajevo.ba
Novi detalji o tragičnoj nesreći u Hrvatskoj: Pronađena studentska iskaznica djevojke
Foto: Morski.hr / NP Krk

Lične stvari mlade žene koja se s još jednim muškarcem s Dalekog istoka jučer utopila u Nacionalnom parku Krka pored Skradinskog buka su pronađene. Njihova su tijela pronađena jučer poslijepodne nakon što ih je na dubini od tri metra ugledao ronilac.

Neslužbeno se doznaje da se radi o 21-godišnjoj državljanki Koreje. Muškarčeve stvari još nisu pronađene, javlja portal Morski.hr.

“Točno je da su pronađene stvari koje zasad dovodimo u vezu s istragom o identifikaciji nastradalih u rijeci Krki”, rekla je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor dodavši da do kraja istrage ne može dati službenu potvrdu identiteta.

Potvrdila je samo kako se radi o mlađoj ženi i starijem muškarcu.

Od osobe koja je uključena u slučaj doznaje se kako je pronađena studentska iskaznica na kojoj piše da je utopljenica rođena 1998. godine te ulaznice za NP Krku koje su im izdane jučer u 13.20. Nagađa se da su muškarčevi dokumenti ostali na parkiralištu, u iznajmljenom vozilu kojim su stigli u park.

I dalje nije poznato što je uzrokovalo utapanje dvoje ljudi.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije