Nevjenčanu suprugu izbo u grudi, stomak i vrat pa je pregazio autom

Radiosarajevo.ba
Nevjenčanu suprugu izbo u grudi, stomak i vrat pa je pregazio autom
Tridesetosmogodišnji B. G. iz Skoplja sinoć se sam prijavio u policijsku stanicu Čair gdje je priznao da je u Gostivaru, na zapadu Makedonije, ubio svoju nevjenčanu suprugu Senadu R. ( 27 ).

On je bio jedini osumnjičeni, a nakon saslušanja u policijskoj stanici, bit će odveden u gostivarsku policiju, prenosi Telegraf.rs.

Beživotno tijelo Senade R. pronašli su prolaznici koji su jučer ujutro išli ulicom „Ivo Lola Ribar“ u Gostivaru. Policiji je bilo prijavljeno da je žena nastradala u saobraćajnoj nesreći jer su očevici vidjeli kako vozilo napušta mjesto na kome je odmah potom pronađen leš.

Međutim, kada su stigli istražitelji Osnovnog javnog tužilaštva iz Gostivara, oni su utvrdili da na njenom tijelu ima više ubodnih rana, i da se radi o nasilnoj smrti. Nesrećna žena je nekoliko puta bila probodena oštrim predmetom, vjerovatno nožem, u grudi, stomak i vrat.

Stručnjaci kriminalističke tehnike SUP Gostivar su konstatirali da je „prije udara s vozilom, žena nekoliko puta bila probodena oštrim predmetom“.

Istraga je utvrdila da je Senada R. u posljednjih pet mjeseci živjela u Gostivaru, tačnije pobjegla je iz Skoplja zbog narušenih odnosa sa B.G., s kim je bila u vanbračnoj vezi.

Za sada nisu poznati motivi ovog krvavog zločina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije