Nedavno doselili iz BiH: Trogodišnji dječak u Puli zadavljen i bačen u more

Fena
Nedavno doselili iz BiH: Trogodišnji dječak u Puli zadavljen i bačen u more
Istarska policija provodi opsežnu istragu, nakon što je jutros u Puli pronađeno beživotno tijelo trogodišnjeg dječaka, koji je preminuo nasilnom smrću, a zatim odbačen u plićak.

Kako se navodi, u ovim trenucima istražuju se četiri osobe, dvije žene i dva muškarca, ali još uvijek niko nije uhapšen zbog ovog slučaja, navodi se iz istarske policije.

Neslužbeno se saznaje i da je majka tragično stradalog dječaka njegov nestanak prijavila sinoć, oko ponoći, nakon čega je krenula velika potraga. Tijelo je pronađeno nakon što je majka policiju odvela na mjesto gdje je ležalo tijelo.

Također, saznaje se da je majka s djetetom boravila u Puli, nakon što je nedavno doselila iz BiH, gdje mu i danas stanuje otac.

Uviđaj su, osim zaposlenika policije, obavili zamjenik županijske državne tužiteljice Eddy Putigna te patolog i sudski vještak dr. Ilija Kučinar, koji će u četvrtak obaviti obdukciju te utvrditi tačan uzrok smrti.

Inače, na tijelu trogodišnjeg dječaka vidljivi su tragovi nasilja, a pretpostavlja se da je zadavljen i bačen u more.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije