Najpopularniji par Milojko (74) i Miljana (21) ulaze u reality...

Radiosarajevo.ba
Najpopularniji par Milojko (74) i Miljana (21) ulaze u reality...
FOTO: Facebook / Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21)

Trenutno jedan od najpoznatijih parova u Srbiji, Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21), prema pisanju Kurira ulaze u reality show 'Parovi'.

“Marić nas je već zvao. Zbog nas će porasti gledanost”, rekao je Milojko za Kurir.

Milijana Bogdanović - undefined

Foto: Privatni album: Milijana Bogdanović

Javnost je šokirana ovim parom, a komentari su podijeljeni.

I dok manjina podržava ovu ljubav, drugi smatraju da je degutantno.

“Ima li ova djevojka nekoga ko će joj reći da ovakva veza nije normalna? Podržavam ljubav, ali ovo je pretjerano i degutantno”, samo su neki od komentara.

Razlika u godinama od čak pet desetljeća nimalo ne smeta njihovoj ljubavi. Zaljubljeni par, koji planira i brak, ovih dana obilazi prodavnice vjenčanica i dok šetaju Požegom pokraj Užica prolaznici se za njima okreću i vrlo često ih komentiraju na glas.

Milijana Bogdanović - undefined

Foto: Privatni album: Milijana Bogdanović

Kad se Milijana rodila, Milojko je već bio penzioner.

“Svadba je zakazana za 7. septembar. Prvo me je privukao njegov fizički izgled. Ne volim mlade momke, stariji mi se sviđaju oduvijek. Za svoje godine on, realno, odlično izgleda. Ne zanima me tko što misli i govori, Mikana (kako mu tepa) poznajem cijeli život, susjedi smo i ja sam dolazila kod njega pomoći mu kad je bio bolestan, tada se naša ljubav rodila”, priča Milijana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije