Muškarac smrtno stradao, utvrđuje se da li je Tony Cetinski kriv za nesreću

Radiosarajevo.ba
Muškarac smrtno stradao, utvrđuje se da li je Tony Cetinski kriv za nesreću
Jedna osoba smrtno je stradala u Pustoj ulici u Rovinju nakon što ju je, navodno, automobilom udario slavni pjevač Tony Cetinski.

Tačnije, rovinjskoj policiji oko 14 sati prijavljeno je da je u Pustoj ulici automobil marke Mercedes, kojim je upravljao Tony Cetinski, udario u tijelo muškarca koji je ležao na cesti, prenosi Glas Istre.

Policija je osigurala mjesto nesreće te se očekuje dolazak državnog tužioca radi utvrđivanja svih okolnosti, odnosno obavljanja uviđaja nakon kojeg će biti jasnije je li muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći ili je u pitanju nešto drugo.

Nezvanično se doznaje da su u ovom slučaju morali intervenirati i vatrogasci, koji su dizali automobil Tonyja Cetinskog, jer je se on zaustavio na tijelu preminule osobe.

Ipak, sve ove informacije nisu potvrđene iz zvaničnih izvora, te još uvijek nije poznato da li je zaista riječ o automobilu slavnog hrvatskog pjevača, niti da li je on u trenutku nesreće zaista upravljao navedenim automobilom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije