Momak nožem povrijedio djevojku zbog novca

Radiosarajevo.ba
Momak nožem povrijedio djevojku zbog novca
Arhiva/Ilustracija / MUP RS / Ilustracija
Dvadesetdevetogodišnja žena iz Niša zadobila je rasjekotine nožem ispod lijeve ruke u predjelu pazuha, poslije svađe sa muškarcem sa kojim je u vezi.

Žena nije odmah zatražila ljekarsku pomoć, pokušavši da zaštiti nasilnika. Ipak, pošto su ženi bila povrijeđena pluća, njena drugarica je pozvala Hitnu pomoć.

Nakon što je Hitna pomoć ukazala pomoć u Ulici Mihajla Pupina u ponedjeljak oko 21. 45 sati, povrijeđena žena je prebačena u Urgentni centar u Nišu, potvrdio je za Novosti dežurni ljekar Hitne pomoći doktor Saša Milutinović.

Prema riječima ljekara Klinike za grudnu hirurgiju povrijeđena žena je van životne opasnosti. Zadobila je povredu plućne maramice i biće joj urađena drenaža.

Nezvanično se saznaje da je novac bio razlog svađe ljubavnih partnera. Policija je potvrdila da je privela i saslušala nasilnika, protiv koga će Osnovno javno tužilaštvo u Nišu pokrenuti krivični postupak za nanošenje lakih tjelesnih povreda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije