Milan Bandić nakon poraza Kolinde Grabar Kitarović žestoko napao HDZ

Radiosarajevo.ba
Milan Bandić nakon poraza Kolinde Grabar Kitarović žestoko napao HDZ
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Milan Bandić

Poraz Kolinde Grabar Kitarović je, kako se čini, napravio velike pukotine u odnosu između gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i HDZ-a.

I Bandić i HDZ su zdušno podržavali Kolindu, a Plenkoviću Bandićevi takozvani žetončići pomažu u očuvanju uvijek krhke parlamentarne većine. Ukratko, Bandić i HDZ sarađuju gdje god to mogu, navodi Index.

No od jučer je postalo jasno da su ti odnosi narušeni. Ministar gospodarstva Darko Horvat tako je prilično otvoreno u razgovoru za N1 televiziju kazao kako je vrijeme da Bandić ode.

"Možda je došlo vrijeme kada gospodina Milana Bandića ovdje u Zagrebu netko mlađi ili netko s drugačijim promišljanjem o razvoju grada Zagreba treba zamijeniti u nadolazećem mandatu. To ćemo vidjeti. To će odlučiti građani Zagreba", zaključio je Horvat.

Bandić mu danas nije ostao dužan.

"Neka Horvat prvo počisti u svom dvorištu", kazao je Milan Bandić, a prenosi reporterka N1 televizije Tina Kosor Giljević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije