Majka bijesna zbog povrede sina u Beogradu: Ganjat ću vas do pakla i nazad

Radiosarajevo.ba
Majka bijesna zbog povrede sina u Beogradu: Ganjat ću vas do pakla i nazad
Foto: Kurir / Poruka na Facebook-u

Jućerašnji 157. beogradski "vječiti derbi" nije mogao proći bez incidenata, tuče prekida utakmice. Crvena Zvezda pobijedila je Partizan 2:1 i, ali se nakon utakmice pričalo samo o zbivanjima na tribinama.

Naime jedan navijač Zvezde uzeo je golemi "penis" i njime krenuo na navijače Partizana koji su potom počeli bakljama i stolicama gađati navijače na zapadu. Prije nego što je policija smirila veće nerede, ozlijeđeno je nekoliko gledatelja, među kojima i jedan dječak koji je završio u bolnici.

Crvena Zvezda je na svojoj Facebook stranici objavila fotografiju slavlja svojih igrača s Delijama uz komentar "Šta reći?", a odgovorila im je jedna bijesna majka čiji sin je stradao na utakmici.

"Evo što ću ja reći. Popit ćete takvu tužbu da niste ni svjesni! Moj suprug je odveo sina na zapad da gleda utakmicu i on je nastradao jer su ga huligani pogodili stolicom. Išao je na utakmici i završio na hitnoj! Zašto? Sram vas bilo, ali ovo neće proći tek tako. Ganjat ću vas do pakla i nazad", napisala je žena u komentaru koji je ubrzo obrisan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije