Kultna emisija: Zoran Kesić objavio da se "24 minuta" više neće emitirati na TV O2

Radiosarajevo.ba
Kultna emisija: Zoran Kesić objavio da se "24 minuta" više neće emitirati na TV O2

Autor i voditelj Zoran Kesić objavio je da se njegova emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" od nove sezone više neće emitirati na beogradskoj TV O2.

"Tim '24 minuta' donio je odluku da pređemo od sljedeće sezone na TV Nova S. Ni pod kakvim pritiskom, dakle slobodno smo radili svih šest godina. I apsolutno nema nikakve tenzije niti dramatike u toj našoj poslovnoj odluci, toj procjeni da nastavimo na ovoj televiziji", naveo je u "Utisku nedelje" na TV Nova S Kesić.

Kaže da je nacionalna frekvencija bila plus za ostanak na O2, ali da su ipak odlučili da treba da promijene sredinu i da dođu na Novu S. Naveo je da mu je argument za nacionalnu frekvenciju bio "da smeta" (sadašnjoj vlasti u Srbiji op.).

"A opet drugi glasić mi kaže -  druže, ti da si smetao, ti ne bi bio tamo odavno", kazao je i istakao da nisu otjerani sa O2, da je rukovodstvo, naprotiv, željelo da ostanu, što je ocijenio "zanimljivim". Našli smo televiziju na kojoj ćemo konačno dobiti reprizu, rekao je Kesić i dodao da će emisija ostati u istom formatu..

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije