Kolindin savjetnik: Bio sam nasilnik, ali i Milanović je

Radiosarajevo.ba
Kolindin savjetnik: Bio sam nasilnik, ali i Milanović je
PrtScr / Tomislav Madžar

Dok je Zoran Milanović govorio o Kontinental prijevozu sinoć nakon sučeljavanja uoči drugog kruga predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, u izjavu mu je upao Tomislav Madžar, bliski suradnik predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović te mu počeo govoriti da ga može biti sram.

Milanović i Grabar - Kitarović, podsjetimo, kandidati su hrvatskog SDP-a i HDZ-a koji su prošli u drugi krug predsjedničkih izbora kod susjeda. 

Nikola Jelić, glasnogovornik Zorana Milanovića, objavio je nakon cijelog incidenta da se javio i šef stožera Kolinde Grabar Kitarović koji se ispričao Milanoviću zbog verbalnog napada savjetnika Madžara.

Podsjetimo, Madžar je upao Milanoviću dok je davao izjavu o Kontinental prijevozu i počeo govoriti da ga može biti sram zbog takvog govora. Milanović ga je upitao "Tko si ti dečko" te rekao je li to netko iz osiguranja, na što mu je Jelić rekao da je to savjetnik predsjednice.

Milanović je rekao da je istina što je govorio ranije, Madžar je nastavio kako ga može biti sram.

Milanović je u prolasku rekao da ima i dalje nestabilnih, na što ga je Madžar ispitivao o plaći.

"To je to. HDZ-ovci se tuku u Saboru, a ne znaju se tući, psuju. Ovako se razgovaraju sa bivšim premijerom. Ja čovjeka ne poznajem. Ovo je jadno", rekao je Milanović.

Madžar je za Jutarnji ponovio da Milanovića može biti sram zbog izjava u kojima je Kolindu nazvao kriminalcem, a na Milanovićeve izjave da je radio za minimalac u svojoj tvrtki rekao je da je to "javna tajna i da je uz minimalnu plaću plaćao i minimalne poreze".

Savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović napao Milanovića nakon emisije na HRT-u

Kaže da nije dobio nikakve reakcije nakon ispada, a da je on sjeo u auto i otišao, iako je viđen u razgovoru sa Zoltanom Kabokom.

"Vidim da sam na ovoj snimci ispao kao neki nasilnik, no želim napomenuti da je gospodin Milanović u zadnjih šest mjeseci svoje kampanje napadao branitelje, Crkvu, HDZ pa i predsjednicu Grabar-Kitarović. Žao mi je zbog mog istupa, no na takav način se Milanović ponio prema predsjednici Grabar-Kitarović, docirao je, napadao, ponižavao i jednostavno nije u redu da na takav način razgovara. Na takav je način govorio i za Škorine glasače", rekao je.

Na pitanje hoće li ovo naštetiti kampanji, misli da neće jer nije u stožeru i napominje da je to bio njegov, a ne ispad Kolinde Grabar-Kitarović, javljaju 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije