Kolinda u svom stilu: Željela bih otići na koncert Thompsona, on je veliki domoljub

Radiosarajevo.ba
Kolinda u svom stilu: Željela bih otići na koncert Thompsona, on je veliki domoljub

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas je u emisiji ''S predsjednicom izvan protokola'' kritizirala vladu Hrvatske rekavši da je "do određene mjere razočarana poreznom reformom" te da joj je žao što rekonstrukcijom vlade nije zahvaćen i ministar zdravstva Milan Kujundžić.

No pomalo je ispod radara prošla njena izjava u istoj emisiji o kontroverznom pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu i njegovom koncertu na splitskoj Rivi dan uoči proslave Oluje.

Kolinda je rekla da bi željela otići na koncert Marka Perkovića Thompsona u Splitu, pozdravivši to što je pjevač zatražio od publike da nosi isključivo obilježja pobjedničke hrvatske vojske s obzirom na to da je Domovinski rat u temeljima moderne Hrvatske.

''Mislim da bih svakako svratila na koncert, to nikada nisam krila i već sam bila na njegovim koncertima", rekla je dodavši da 4. avgusta s Ministarstvom obrane organiziraju prijem u Kninu.

Inače, u dijelu javnosti nedavno su se pojavila nagađanja da je Thompsonov koncert u Splitu zapravo dio njena plana za obračun s predsjedničkim protukandidatom Miroslavom Škorom, koji istoga dana ima koncert u obližnjem Trilju.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije