Ko o čemu, Vučić o prosječnim plaćama: U novembru značajno prelazimo BiH

Tanjug
Ko o čemu, Vučić o prosječnim plaćama: U novembru značajno prelazimo BiH

Predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić najavio je da će redovni parlamentarni izbori u Srbiji najvjerovatnije biti održani krajem marta.

"Hoćemo da uvedemo ljude neukaljane, čiste, mlade ljude", poručio je Vučić i najavio da će njegovi "naprednjaci" izaći s najmanje 20 odsto novih mladih ljudi.

"Mi ćemo izaći na izbore najvjerovatnije krajem marta, tehnički tako ispada. To su redovni izbori", rekao je Vučić i dodao da je u proteklom periodu donosio najteže moguće odluke, ali ispravne što pokazuje izvještaj Svetske banke o napredovanju Srbije na Doing biznis listi. 

"To vidite i danas, u novembru mjesecu, značajno prelazimo BiH po primanjima, sustižemo Crnu Goru za kojom smo zaostojali čak 150 evra i to smo sve postigli zahvaljujući građanima koji su razumjeli da samo teškim i ozbiljnim mjerama takvi rezultati mogu da se postignu", istakao je Vučić.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije