Karamarko i HDZ pokreću opoziv premijera Oreškovića

Anadolija
Karamarko i HDZ pokreću opoziv premijera Oreškovića
Arhiv / Tomislav Karamarko
U sjedištu Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Tomislav Karamarko je danas poručio kako HDZ danas pokreće postupak opoziva Tihomira Oreškovića.

Karamarko je izjavio kako je očito da je hrvatska Vlada postala disfunkcionalna, a odnosi između nosećih struktura u Vladi, odnosno HDZ-a, Mosta i premijera Tihomira Oreškovića narušeni.

Karamarko je poručio kako trebaju prestati aktualna prepucavanja i loši odnosi te kako bi Vlada trebala biti jedinstvena za provedbu reformi. Kazao je kako je to sada nemoguće.

"Želimo sada ovim šokom izazvati nešto pozitivno, a to je da se svi trgnemo i da svi shvatimo da su interesi našeg naroda i naše države iznad osobnih i stranačkih interesa", izjavio je Karamarko.

Nakon izjave za medije u HDZ-ovom sjedištu, Tomislav Karamarko se zaputio do Sabora kako bi počelo prikupljanje potpisa, a potrebno ih je najmanje 76 za opoziv premijera Tihomira Oreškovića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije