Kafana strave: Muškarac zatočio pet osoba, dvije žene primoravao na prostituciju

Radiosarajevo.ba
Kafana strave: Muškarac zatočio pet osoba, dvije žene primoravao na prostituciju

U Srbiji je uhapšen Vladan Tulimirović, zvani Megas, iz Valjeva jer je u svojoj kafani držao zarobljene dvije žene i primoravao ih na prostituciju, javlja Blic.

Kada je policija upala u lokal, pronašli su još tri muškarca, uključujući i osobu sa invaliditetom, koje je prevario angažirajući ih za konobarski posao.

U kafani u prigradskom naselju Belo Polje bila je i 19-godišnja devojka koju je Megas prisiljavao na rad i prostituciju, te 55-godišnja žena koju je Tulimirović, kako se sumnja, pored prisiljavanja na prostituciju, i silovao. Podvodio je žene za pet do 20 eura.

"U trenutku racije, policija je u sobi opremljenoj kao seks-šop sa najrazličitijim seksualnim pomagalima uključujući i sado-mazo opremu poput bičeva i lanaca, zatekla četiri „klijenta“ kod jedne od tih žena, tako da joj je ukazana pomoć u urgentnom centru bolnice", kazao je izvor za Blic.

Tulimirović je osumnjičen za trgovinu ljudima i silovanja, i određen mu je pritvor do 30 dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije