Užas / Ispovijesti prostitutki iz Srbije: Otac me je silovao, a majka je sjedila i gledala

12. 10. 2018. u 20:39:00 Radiosarajevo.ba

Shares:114

Srbijanski Blic je istražio ko su žene i kakva ih je strašna muka natjerala da nude svoje tijelo stojeći uz ivicu prašnjavih drumova, svake noći, po snijegu i kiši, kad stegne mraz i kad se usija asfalt?

Naime, novinari Blica posjetil su u Novom Sadu mjesto gdje se okupljaju prostitutke i razgovarali s njima.

U nastavku možete pročitati nekolikom stravičnih i užasnih životnih priča prostitutki najnižeg ranga, koje su dotakle samo dno života.

DINA (27): Otac i brat, moji najveći dušmani

"Nas osmoro živjeli smo u kućici od dasaka, tu, blizu, u ciganskom naselju. Imali smo samo jednu sobu, tu smo spavali, prali se, jeli kad se imalo šta. Mi, djeca, nismo išli u školu, prosili smo s majkom po gradu i sve smo pare davali ocu koji se nije trijeznio. Uvijek mu je bilo malo, tukao nas je i psovao, lomio ono malo sirotinje što smo nakupili po đubrištu. Kada me je prvi put silovao, bilo mi je 11 godina, braća i sestre samo su se zavukli ispod pokrivača, mama je ćutila, pušila i gledala kako se otimam i plačem. Poslije je to bilo redovno, onda je nasrnuo i brat... Pobjegla sam kod strine koja je dugo u tom poslu na ulici. Upoznala me je s nekim mušterijama i tako sam počela da se kurvam za pare."

SEKA (20): Spavam, a oko mene se nalaze pacovi

"Bilo mi je trinaest kada je majka dovela novog ljubavnika. Vidim, gleda me skot ispod oka, primijetila je to i ona, počela je da ljubomoriše i na kraju me je izbacila iz kuće. Smetam joj, tako je kazala. Otišla sam kod oca, nisam se tamo dugo zadržala, mnogo je djece, gužva bre, samo sam im ja falila. A i maćeha me je tukla, nije gledala gdje udara, sklanjala je od mene hranu, nisam imala šta da obučem. Pobjegla sam odatle, spavala sam po napuštenim kućama, neke nisu imale prozore i vrata, oko mene su trčali pacovi, mnogo sam se plašila, ali nisam imala kud. Danju sam prosila, skupilo bi se tu malo para za hranu, garderobu sam iskopavala po kontejnerima. Kad je došla zima, bilo mi je baš teško. Tada sam počela da se prodajem po ulici, onako mlada, tek uzela petnaestu...

MAKSI (25): Htjela sam laku lovu

"Završila sam za frizerku, mislila sam tada de je cijeli svet moj. Ali, nikako da dođem do posla, neće ljudi da ih šiša Ciganka, džaba što sam dobra. Udala sam se za momka iz naselja, dobili smo dijete, trebalo je para za pelene, za odjeću i hranu. Muž skuplja sekundarne sirovine za bogatog gazdu koji mu daje neku bijedu od plate, od toga se ne može živjeti, pa sam se i ja prihvatila posla. Brala sam voće i povrće po velikim imanjima, nije loša dnevnica, ali van sezone se ne radi, a i tada moraš dati djetetu da jede. Moja komšinica često ide na Kaćku petlju, pričala mi je da nije strašno, pa predložih svom čovjeku da i ja probam. Mislila sam da će pobjesniti, ali odmah se složio. I tako, kad nema drugog posla, spremim se i pravac na autoput, piše Blic.

NEMA KOMENTARA