Ispovijest Hrvatice koja se zaljubila u Srbina hit na društvenim mrežama

Radiosarajevo.ba
Ispovijest Hrvatice koja se zaljubila u Srbina hit na društvenim mrežama
FOTO: Facebook / Ilustracija
Na Facebook stranici Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju podijeljena je fotografija na kojoj se nalazi ispovijest mlade Hrvatice koja je mnoge na društvenim mrežama ostavila bez teksta.

"Hrvatica sam, nikad nisam planirala, ali eto dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava. Otac mi je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kad sam mu rekla za svog dečka ništa nije rekao. Niti dan poslije, niti tjedan dana, mjesec. I došlo je vrijeme momkove slave i tako je on pozvao mene (i moju obitelj) da dođem u Beograd. Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na bus kad me je dočekao otac s mamom i bratom - svi lijepo sređeni - i rekao da idemo zajedno i da ima da se ponašamo kao ljudi.

Brata je posebno opomenuo da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se - ne mogu reći tko je bio iznenađeniji - momak ili njegov otac. Kada smo ušli svi su zašutjeli i tata je rekao: 'Pa dobro, gdje je ta rakija, susjed?' Najljepši dan u mom životu", piše u ispovijesti anonimke djevojke koja je na Facebooku postala hit.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije